Visseriepannen
16298
page-template-default,page,page-id-16298,bridge-core-2.2.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-21.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Visseriepannen

 Wat is de visseriepan?

De visseriepan is een Maaltijdpan gevuld met warme   maaltijden. U kunt deze doormiddel van stoom opwarmen. De pan is geschikt vanaf 4 personen.

Hoe werkt de visseriepan.

U krijgt de inhoud van de visseriepan in een aluminium schaal aangeleverd. Wilt u de maaltijden nog enkele dagen bewaren in de koelkast, dan is dat zeker geen probleem! Geef dit aan bij het bestellen dan voorzien wij de aluminium schaal van een deksel. Al onze  maaltijden zijn 4 dagen goed te houden in de koelkast.

Opwarm instructies.

De Maaltijden worden geleverd in een aluminium binnenpan. Dit is om aanbakken te voorkomen. Voeg hieronder een halve liter water toe en zet de thermostaat op maximaal stand 1. Warm de pan minimaal 10 minuten op met gesloten deksel en daarna met het deksel half gesloten tot de inhoud van de pan de door u gewenste temperatuur heeft.

Borg voor de visseriepan.

Voor iedere pan vragen wij €25,00 euro borg ,deze krijgt u terug als u de pan schoon ( Let op: de pan en het deksel mogen niet in de vaatwasser) en compleet inlevert. De visseriepan is inclusief stekker en deksel . De pan is 1400. watt.

 Klaar? Eet smakelijk!